Om oss

Om oss

Invima utför alla typer av projekt inom nybyggnation, ombyggnation och tillbyggnation. Detta innefattar arbete som takbyte, fönsterbyte, arbete med fasader (trä/puts/tegel), installation eller ändringar av entrédörrar, fönster, takkupor och takfönster etc. Vi arbetar med allt från lägenheter och villor till större fastigheter. Vi har egen kakelsättare och utför således kakel- och klinkerarbete i badrum och kök mm. Vi byter och renoverar kök. Vi renoverar allmänna ytor, och då kan vi jobba med samtliga typer av ytskikt. Invima hjälper er med alla övriga kontakter som krävs i ert projekt, och vi erbjuder all den service ni kan behöva, eftersom vi har gott samarbete med expertis inom de yrkesområden där vi själva ej har specialkompetens, såsom VVS, el, måleri och plåt mm.

<center>PÅLITLIGA</center>

PÅLITLIGA

Vi tar ansvar för det jobb vi gör, och vi tar vårt arbete på fullaste allvar. Vi håller vad vi lovar.

<center>NOGGRANNA</center>

NOGGRANNA

Vi gör inget halvdant. Vi är skickliga snickare och konstruktörer, och vi kan vårt jobb.

<center>FLEXIBLA</center>

FLEXIBLA

Vi är smidiga att ha att göra med, och vi vill att våra kunder skall uppleva samarbetet på ett positivt sätt.

ROT-avdrag

Husarbete är ett sammanfattande begrepp för hushållsarbete och ROT-arbete. Skattereduktion ges bara för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med husarbetet ger inte rätt till skattereduktion. Grundregeln för husarbete är att du ska bo i bostaden där arbetet utförs eller ha den som fritidsbostad.

För att du ska få skattereduktion för ROT-arbete krävs dessutom att du äger bostaden (småhus, bostadsrätt, eller ägarlägenhet) där ROT-arbetet utförs.
Besök skatteverkets hemsida för mer information »