Husen

Husen

De generösa kedjehusen ligger högt och skapar runt den gröna kullen ett hemtrevligt gaturum. Husen är luftigt placerade med breda carportar och stora takterrasser emellan. Husen har ett modernt uttryck med sin värmebehandlade träpanel och mörkgrå detaljer. Att lätt kunna röra sig mellan fram och baksida, inne och ute har varit en viktig utgångspunkt i projekteringen av dessa hus. Husen har blivit utrustade med flera uteplatser som möjliggör platser i soligt läge stor del av dagen.

Fasad mot gata


Fasad mot gård


 

Panorama_parallax_900px

Ritning, entréplan

68 m2 + carport i detta plan
Den generösa framsidan är utformad så att det ska vara lätt att komma hem. Takterrassen kragar ut och skapar ett skärmtak hela vägen mellan entré och garageport. När du öppnar ytterdörren möts du av en öppen och ljus planlösning. Hallen och badrummet har kalkstensliknande klinkergolv med golvvärme. Det finns gott om utrymme för att hänga av sig jacka och skor. Materialen är påkostade. Köket har breda stora fönster med kontakt mot gata. Ifrån vardagsrummet, som har fönster åt två håll, har man fin vy mot omgivningarna och glasdörrar mot balkong alt. markterrass.

 


 

Ritning, plan 2

68 m2 + carport i detta plan
Här finns tre sovrum och ett luftigt allrum med fönster åt tre väderstreck! Kontakten med den soliga terrassen skapar det lilla extra. Planet är även utrustat med badrum.