Husen

Hustyp 3 & 4

De generösa kedjehusen ligger högt och skapar runt den gröna kullen ett hemtrevligt gaturum. Husen är luftigt placerade med breda carportar och stora takterrasser emellan. Husen har ett modernt uttryck med sin värmebehandlade träpanel och mörkgrå detaljer. Att lätt kunna röra sig mellan fram och baksida, inne och ute har varit en viktig utgångspunkt i projekteringen av dessa hus. Husen har blivit utrustade med flera uteplatser som möjliggör platser i soligt läge stor del av dagen.

Fasad mot gata, hustyp 3 & 4


Fasad mot gård, hustyp 4


Fasad mot gård, hustyp 3


 

Panorama_parallax_900px

Ritning hustyp 3 & 4, entréplan

68 m2 + carport i detta plan
Den generösa framsidan är utformad så att det ska vara lätt att komma hem. Takterrassen kragar ut och skapar ett skärmtak hela vägen mellan entré och garageport. När du öppnar ytterdörren möts du av en öppen och ljus planlösning. Hallen och badrummet har kalkstensliknande klinkergolv med golvvärme. Det finns gott om utrymme för att hänga av sig jacka och skor. Materialen är påkostade. Köket har breda stora fönster med kontakt mot gata. Ifrån vardagsrummet, som har fönster åt två håll, har man fin vy mot omgivningarna och glasdörrar mot balkong alt. markterrass.

 


 

Ritning hustyp 3 & 4, plan 2

68 m2 + carport i detta plan
Här finns tre sovrum och ett luftigt allrum med fönster åt tre väderstreck! Kontakten med den soliga terrassen skapar det lilla extra. Planet är även utrustat med badrum.


 

Ritning hustyp 4, souterrängplan

Boarea: 48 m2, Biarea: 43-54 m2 i detta plan
Ett bonus plan! Detta plan gör huset flexibelt. Våningen består av ett stort ljust rum i anslutning till trädgårdens uteplats. För den som föredrar att ha en separat tvättstuga på detta plan finns det förberett utrymme för detta. Under trappan finns plats för extra förvaring och under carporten finns ett stort förråd med dörr ut mot trädgården. Ett stort plus är att planet är förberett för att kunna anpassas för framtiden. Här visas tre möjliga planlösningar, en för en privat föräldravåning, en för den stora familjen med ytterligare två sovrum, allrum och badrum och en planlösning med det stora rymliga sällskapsrummet och relaxavdelning! Det stora förrådet under carporten med golvvärme ger en fantastisk möjlighet till egna lösningar. Låt fantasin flöda. Dörr mot tvättstuga är ett möjligt tillval.