Hovslätts Ängar

Nu är det dags för etapp 5

Vi på Invima leder Hovslätts Ängar vidare in i framtiden. Etapp 4 är slutsålt men som en del i den fortsatta utvecklingen av området släpper vi etapp 5 i september. Precis som tidigare så säljs husen av Svensk Fastighetsförmedling och försäljningen förmedlas i första hand via kommunens tomtkö.

Inspiration

Låt dig inspireras med bilder på ditt nya boende. I broschyren hittar du förutom bilder även ritningar, planskisser och materialval för husen i etapp 5.

Bilderna är konceptbilder avsedda för att visa husen med interiörer och exteriörer. Avvikelser kan förekomma beroende på slutliga materialval och produkter. Invima reserverar sig för eventuella tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Bläddra i broschyren

Är du intresserad?

Husen säljs av Svensk Fastighetsförmedling. Frågor och funderingar som rör försäljningen görs först och främst till Fredrik Hagejärd.

Klicka här för att se specifikation och prislista för respektive hus.

Klicka här för att ladda ned blanketten och anmäla ditt intresse för ett hus i etapp 5!

Försäljningen förmedlas i första hand via kommunens tomtkö. De som tilldelats en tomt via tomtkön har därför företräde till husen. Står ni inte i tomtkön redan så kontaktar ni Fredrik så hjälper de er med information kring försäljningen. Annonsering av tomter sker första helgfria onsdagen varje månad på Jönköpings Kommuns webbplats för tomtkö samt även i Jönköpings-Posten.

Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling

Fredrik Hagejärd, Fastighetsmäklare
Direkt: 072-737 27 40, fredrik.hagejard@svenskfast.se

svenskfast_125px

Hitta hem till Hovslätts Ängar!

Hitta hem till en lantlig idyll. Nära staden ligger det böljande landskapet. Hitta hem till en plats där det är enkelt att leva med närhet till affärer, bra kommunikationer och skolor och där alla förutsättningar finns för att bygga din framtid.

På Hovslätts Ängar bygger Invima Construction ditt hem där inget har lämnats åt slumpen. Med gediget material bygger vi hem att längta till.

NATUREN

NATUREN

Se vitsippor blomma på våren och se snöklädda ängar på vintern. Med naturen som granne är en skogspromenad eller löprunda i elljusspåret aldrig långt borta.

NÄRHETEN

NÄRHETEN

Här lever du nära både natur och Hovslätts samhälle med affärer, skolor, idrottsklubbar och bra kommunikationer med både buss och tåg. Med bilen når du Jönköping på några minuter och med cykel är du på plats inom 15-20 minuter.

FRAMTIDEN

FRAMTIDEN

Vi på Invima Construction planerar att leda Hovslätts Ängar in i framtiden och utveckla ett dynamiskt område för olika åldrar.

Invima Construction AB

har under flera år verkat i byggbranschen med ny-, till- och ombyggnation. I och med detta projekt i Hovslätt tar vi ett steg till. Vi är entusiastiska över att få möta dig som kund, och vi kommer, både i stort och smått, att arbeta med stort engagemang.

Invima Constructions företagsledning: Ingemar Thunborg, Viktor Lindsten och Magnus Nord.